Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Praktijk Con Corde

"met het hart"

Welkom op de site van praktijk Con Corde

Wie ben ik?

Al jaren werk ik met veel plezier in het onderwijs. Als docent/mentor en vertrouwenspersoon ben ik met name vanuit het onderwijs in contact gekomen met mensen die vastlopen om allerlei redenen. Dat is ook een van mijn motivaties geweest om de twee jarige opleiding tot contextuele leerlingbegeleider te gaan volgen.

Samen met mijn kwaliteiten als gecertificeerd ontwikkelingsgerichte coach merkte ik dat ik iets kon betekenen voor mensen. Voor mij was het dan ook een logische stap om me ook te bekwamen in hypnose omdat hypnose geschikt is voor zowel eenvoudige als complexe klachten en er op zeer korte termijn resultaten behaald kunnen worden.

Zelf ben ik, wat ze noemen een gevoelsmens, ik kom graag in contact met mensen en zoek altijd de ontmoeting of verbinding, zonder enig oordeel.

Tenslotte kan ik zeggen dat ik daarnaast nog trotse moeder ben van vier zoons (waarvan twee zorgkinderen), een dochter én oma van twee kleinkinderen.

Favoriete uitspraken:

• Waarheen je ook gaat, ga met je hart

• Het gedrag van de ander is ofwel een uiting van liefde ofwel een vraag daar om

• Geef kinderen grenzeloos veel liefde en liefdevolle begrenzing

0